sliderfoto

Chalant


Bedrijfsgegevens

Telefoonnummer:
0765972711
Adres:
Beukenlaan 4
Postcode:
4881 KD
Plaats:
Zundert


Contactpersoon

Naam:
J. Franken
Emailadres:
j.franken@chalant.eu
Telefoonnummer:
0765972711

Bedrijfsactiviteiten

Chalant is een administratie, accountancy en belastingadvieskantoor gevestigd in het centrum van Zundert. Wij hebben met ons team een brede ervaring in het verzorgen van administratie, accountancy en adviesdiensten, met name aan ondernemers en gewezen ondernemers.

U bent bij ons bij het juiste adres als u als ondernemer of onderneming ondersteund, ontzorgd of geadviseerd wilt worden op een of meerdere van deze gebieden. Ook bent u welkom om op zijn tijd over een of meerdere onderwerpen te klankborden of te overleggen. Natuurlijk kunnen wij u als particulier of als aankomend of uittredend ondernemer ook prima ondersteunen en van dienst zijn.

Ons aanpak kenmerkt zich door de woorden 'direct', 'open en eerlijk' en 'transparant'. Onze dienstverlening is waar mogelijk 'recht toe recht aan' en 'zo simpel mogelijk voorzover de wetgeving ons toelaat'. Onze tarieven zijn alleszins redelijk en passend bij het geleverd werk of de geleverde dienst.

Natuurlijk is het mogelijk om vooraf prijsafspraken te maken voor specifiek benoemde diensten of werkzaamheden.

Maak vrijblijvend kennis met ons en bij een 'wederzijdse klik' kunnen wij wellicht iets voor elkaar betekenen waar we beiden beter van worden. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsafspraak bij u bij de onderneming of bij ons in kantoor. Bel (06 52 07 87 77 mij of 076 597 27 11 kantoor) of mail (j.franken@chalant.eu mij of info@chalant.eu kantoor) om een afspraak in te plannen.

 

 

  • Momenteel hebben wij geen openstaande Opdrachten
  • Momenteel hebben wij geen evenementen