Skip to main content

Partners van Etten-Leur Business Plaza

Innerstrength

 • Amsterdamstraat 30/6
 • 2000
 • Antwerpen
 • Maurice van Kerkoerle
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Stuur een bericht

 • 06 13197239
 • Over Innerstrength

  HIGH-END RESULT COACHING In mijn werk focus ik me op ondernemers, CEO’s en succesvolle mensen in het zakenleven, die weinig tijd hebben maar wel een goede gezondheid willen creëren. In de afgelopen 15 jaar dat ik dit werk doe zijn er een aantal fundamentele zaken die ondernemers afhouden van het bereiken van dat wat echt belangrijk is. 

  BUSINESS COACHING

  Veel ondernemers krijgen het niet voor elkaar om naast hun business genoeg tijd vrij te maken voor hun persoonlijke leven. Door het bedrijf steeds op de eerste plaats te zetten hebben ze moeite, of lijkt het onmogelijk, om tijd te maken voor hun partner en de kinderen, gezondheid en beweging. Uiteindelijk leid dit in vaak tot spanningen thuis, overgewicht en een slechte nachtrust! Vraag een persoonlijk gesprek aan als jij jezelf hierin herkent.

  TRANSFORMATIE

  In onze Businesscoaching transformeren toegewijde ondernemers van een ondernemer die het altijd druk, druk, druk heeft naar een ondernemer die naast zijn succesvolle onderneming genoeg tijd heeft voor zijn partner, familie en gezondheid. In 6 maanden gaan we samen 1 op 1 aan de slag met voeding en beweging. Onze businesscoach zorgt ervoor dat jij bent wie je moet zijn om impact te creëren op je persoonlijke leven. We helpen je om dit programma te finishen met uitzonderlijk veel succes, en belangrijker nog, rust!

  We komen in onze coaching tot de kern van de dingen die ondernemers jarenlang houden waar ze zijn! Van daaruit creëren we een krachtige Inner Strength waardoor het mogelijk wordt om de perfecte balans te krijgen in Body, Business, Balance en Being! We zijn er niet voor iedereen. We werken enkel met toegewijde ondernemers die bereid zijn te doen wat nodig is. Als succesvol ondernemer weet jij net als ik dat je bereid moet zijn te investeren om daadwerkelijk te kunnen groeien. Zoals je ziet helpen we je in dit programma niet enkel met fysieke winst op je gezondheid, maar ook met het maken van een impact in jouw omgeving, je relaties met vrienden en dierbaren.

  Als jij jezelf herkent en je bent bereid te veranderen twijfel dan niet en vraag een gesprek aan met ons.

  Partners van Etten-Leur Business Plaza